Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57336
Назва: Вирощування момордики за використання відходів виробництва кавового напою.
Автори: Попович, Галина Богданівна
Садовська, Надія Петрівна
Гамор, Андрій Федорович
Гладкова, Анна Володимирівна
Ключові слова: момордика харантія, удобрення, кавові відходи, плодоношення
Дата публікації: 2018
Видавництво: УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Попович Г.Б. Вирощування момордики за використання відходів виробництва кавового напою / Г.Б. Попович, Н.П. Садовська, А.Ф. Гамор, А.В. Гладкова // Пермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнар. конфер., Ужгород, 24–25 лютого 2018 р. Вид–во УжНУ «Говерла», 2018. – С. 112–114.
Серія/номер: Пермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнародної конференції;
Короткий огляд (реферат): The main objectives of research were observation of plants growth and development by the use of waste of coffee drink production. The object of research was less known edible plant Momordica harantia L. Studied separate biometric parameters of momordica plant during vegetation period. Has been established the expediency of use of coffee waste for the nourishment of Momordica.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57336
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРКА КОНФ Пермакультура готово друк 17 02 18.pdf1.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.