Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57406
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.date.accessioned2024-01-10T22:45:03Z-
dc.date.available2024-01-10T22:45:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПопович Г.Б. Уражуваність коренеплодів моркви хворобами залежно від їх фізіологічного віку за різних способів зберігання / Попович Г. Б.// Овочівництво і баштанництво: міжвідомчий тематичний науковий збірник / Інститут овочівництва і баштанництва НААН. – Х: ВП «Плеяда», 2015 – Вип. 61 – с. 183 – 192.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57406-
dc.description.abstractДосліджено урожайність п’яти сортів моркви за весняного та літнього строків висівання в умовах низинної зони Закарпаття (Виноградівський район). Вивчено втрати маси при тривалому зберіганні. Ідентифіковано збудників хвороб та питому вагу гнилей на коренеплодах різного віку за різних способів зберігання. Виявлено приуроченість збудників до ураження різних частин коренеплодів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут овочівництва і баштанництва НААН. – Х: ВП «Плеяда»uk
dc.relation.ispartofseriesОвочівництво і баштанництво: міжвідомчий тематичний науковий збірник;Вип. 61-
dc.subjectморкваuk
dc.subjectкоренеплодиuk
dc.subjectсорти морквиuk
dc.subjectстроки висівуuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectуражуваністьuk
dc.titleУражуваність коренеплодів моркви хворобами залежно від їх фізіологічного віку за різних способів зберіганняuk
dc.title.alternativeThe effects of physiological age on pathological damages of carrot under different storage conditionsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
182-Article Text-282-1-10-20190828.pdfукр319.77 kBAdobe PDFView/Open
182-Article Text-283-1-10-20190828.pdfангл194.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.