Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57406
Название: | Уражуваність коренеплодів моркви хворобами залежно від їх фізіологічного віку за різних способів зберігання |
Другие названия: | The effects of physiological age on pathological damages of carrot under different storage conditions |
Авторы: | Попович, Галина Богданівна |
Ключевые слова: | морква, коренеплоди, сорти моркви, строки висіву, зберігання, уражуваність |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Інститут овочівництва і баштанництва НААН. – Х: ВП «Плеяда» |
Библиографическое описание: | Попович Г.Б. Уражуваність коренеплодів моркви хворобами залежно від їх фізіологічного віку за різних способів зберігання / Попович Г. Б.// Овочівництво і баштанництво: міжвідомчий тематичний науковий збірник / Інститут овочівництва і баштанництва НААН. – Х: ВП «Плеяда», 2015 – Вип. 61 – с. 183 – 192. |
Серия/номер: | Овочівництво і баштанництво: міжвідомчий тематичний науковий збірник;Вип. 61 |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено урожайність п’яти сортів моркви за весняного та літнього строків висівання в умовах низинної зони Закарпаття (Виноградівський район). Вивчено втрати маси при тривалому зберіганні. Ідентифіковано збудників хвороб та питому вагу гнилей на коренеплодах різного віку за різних способів зберігання. Виявлено приуроченість збудників до ураження різних частин коренеплодів. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57406 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
182-Article Text-282-1-10-20190828.pdf | укр | 319.77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
182-Article Text-283-1-10-20190828.pdf | англ | 194.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.