Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57469
Title: Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Соціологія масових комунікацій»
Authors: Афанасьєв, Дмитро Миколайович
Орос, Олександра Богданівна
Issue Date: 2021
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Афанасьєв Д.М., Орос О.Б. Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Соціологія масових комунікацій» (для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 054 «Соціологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти). Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2021. 25 с.
Abstract: Дисципліна "Соціологія масових комунікацій" є вибірковою компонентою для студентів спеціальності 054 «Соціологія». "Соціологія масових комунікацій" як спеціальна соціологічна теорія логічно поєднує теоретичні знання, що були отримані студентами в курсах з історії соціології, з загальної теорії соціології, з соціальної психології та з соціології громадської думки, і практичні вміння запроваджувати емпіричні соціологічні дослідження. В дану програму були включені тематичні підрозділи, які стосуються практичної діяльності соціолога - елементи взаємодії соціолога із засобами масової комунікації, оволодіння техніками рекламного планування тощо.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57469
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mr_sotsiologiya_masovih_komunikatsij.pdf201.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.