Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57495
Title: Мотиваційне середовище розвитку персоналу як чинник формування інноваційного типу поведінки малих підприємств
Authors: Тарнавська, Наталія Петрівна
Турський, Ігор Володимирович
Keywords: мале підприємство, природа підприємства, управління, персонал, мотиваційне середовище, розвиток персоналу, креативна мережа, інновації, конкурентні переваги, стратегічний успіх
Issue Date: 2007
Publisher: Поліграфцентр "Ліра"
Citation: Тарнавська, Н. П. Мотиваційне середовище розвитку персоналу як чинник формування інноваційного типу поведінки малих підприємств/ Н. П. Тарнавська, І. В. Турський // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2007. – Спецвип. 22.Ч. 3. – С.216-223. – Бібліогр.:с.223 (27 назв).
Abstract: Досліджено чинники зміни природи підприємства, розкрито сутність його мінливості та сфор­мульовано основні ознаки мінливості підприємства. За таких умов досягнення малим підприємст­вом стратегічного успіху можливе на основі створення і постійного удосконалення креативної мережі, яка продукуватиме і впроваджуватиме інновації (конкурентні переваги). Обrрунтовано необхідність формування мотиваційного середовища розвитку персоналу малих підприємств і пе­ретворення іх в організації, що самонавчаються. Результати втілення в практику управління мо­тиваційних засад розвитку персоналу продемонстровано на прикладі малих підприємств, що фун­кціонують на ринку хлібобулочних виробів.
Description: https://drive.google.com/file/d/1-OUE9iFCqC-7FkGmO7FxGQBBnp_8Rs0Q/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57495
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка. Спецвипуск - 22, Частина 3 - 2007

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Спецвип. 22. Ч.ІІІ.pdf151.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.