Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57538
Title: Судові системи і порівняльне судове право
Authors: Боброва, Юлія Юріївна
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Боброва Ю. Ю. Судові системи і порівняльне судове право : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи студентів. / рец. : О. І. Котляр, М. В. Менджул. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2023. – 43 с.
Abstract: Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни «Судові системи і порівняльне судове право» розроблені для студентів зі спеціальності «Правознавство» згідно з вимогами Болонського процесу та відповідають навчальній програмі із зазначеної дисципліни у вищих навчальних закладах. Методичні рекомендації містять систему організаційно-методичних заходів, які сприятимуть засвоєнню знань та формуванню навичок із зазначеної дисципліни.
Description: Затверджено рішенням кафедри міжнародного права ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол № 9 від 19 травня 2023 року.). Рекомендовано до друку науково-методичною комісією юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол № 9 від 6 червня 2023 року.)
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57538
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міжнародного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СУДОВІ СИСТЕМИ.pdf985.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.