Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57678
Title: Чисельне дослідження напружено-деформованого стану нижньої кінцівки у хворих після хірургічного лікування із застосуванням біоскла
Other Titles: NUMERIC INVESTIGATION OF HUMAN’S LOW EXTREMITY STRESS-DEFORMED STATE IN PATIENTS AFTER SURGERY WITH BIOGLASS APPLICATION.
Authors: Шимон, В. М.
Ткачук, М.А.
Алфелдій, С.П.
Веретельник, О. В.
Стойка, Василь Володимирович
Issue Date: 2019
Abstract: У роботі пропонуються результати чисельного дослідження впливу на напруженодеформований стан елементів нижньої кінцівки людини після проведення оперативного лікування, заміни пошкоджених тканин при переломах та пухлинах імплантатами, що виготовлені з біоскла. Математична модель досліджень, що проведені застосовує основні співвідношення механіки суцільного середовища у зв'язці з чисельними методами. В ході дослідження розглядалися три розрахункові групи, відмінності яких полягали у розмірах імплантату з біоскла, кожна група складалася з чотирьох розрахункових схем, дві з яких описували «інтактний» стан та «пошкоджену», інші дві розрахункові схеми описували нижню кінцівку людини після хірургічного лікування з установки имплантатів виготовлених з різних типів біоскла AC-5 та FAR-5, відповідно. За підсумками досліджень були отримані характеристики напружено-деформованого стану та проведено порівняльний аналіз.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57678
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри загальної хірургії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.