Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57747
Title: Захворювання тканин пародонта і слизової оболонки порожнини рота у дітей
Authors: Мельник, Володимир Семенович
Білищук, Любов Миколаївна
Зомбор, Катерина Володимирівна
Дячук, Едіта Йосипівна
Горзов, Віталія Володимирівна
Гриненко, Євгенія Михайлівна
Keywords: стоматологія, діти, пародонт, захворювання
Issue Date: Jan-2024
Publisher: Кафедра дитячої стоматології УжНУ
Citation: Пропоноване видання присвячене одному з важливих розділів стоматології – Захворювань тканин пародонта і слизової оболонки порожнини рота у дітей. В навчальному посібнику відображені сучасні уявлення про механізм виникнення стоматологічних захворювань та шляхи їх попередження із застосуванням новітніх методик і засобів. Висвітлено особливості лікування, діагностики, диф.діагностики, проведення профілактичних заходів серед різних контингентів населення. Даний посібник направлений на підвищення якості підготовки студентів стоматологічних факультетів, лікарів-стоматологів, а також може бути корисним для широкого кола читачів, зацікавлених у підтримці рівня стоматологічного здоров’я.
Abstract: Пропоноване видання присвячене одному з важливих розділів стоматології – Захворювань тканин пародонта і слизової оболонки порожнини рота у дітей. В навчальному посібнику відображені сучасні уявлення про механізм виникнення стоматологічних захворювань та шляхи їх попередження із застосуванням новітніх методик і засобів. Висвітлено особливості лікування, діагностики, диф.діагностики, проведення профілактичних заходів серед різних контингентів населення. Даний посібник направлений на підвищення якості підготовки студентів стоматологічних факультетів, лікарів-стоматологів, а також може бути корисним для широкого кола читачів, зацікавлених у підтримці рівня стоматологічного здоров’я.
Description: Пропоноване видання присвячене одному з важливих розділів стоматології – Захворювань тканин пародонта і слизової оболонки порожнини рота у дітей. В навчальному посібнику відображені сучасні уявлення про механізм виникнення стоматологічних захворювань та шляхи їх попередження із застосуванням новітніх методик і засобів. Висвітлено особливості лікування, діагностики, диф.діагностики, проведення профілактичних заходів серед різних контингентів населення. Даний посібник направлений на підвищення якості підготовки студентів стоматологічних факультетів, лікарів-стоматологів, а також може бути корисним для широкого кола читачів, зацікавлених у підтримці рівня стоматологічного здоров’я.
Type: Learning Object
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57747
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали кафедри дитячої стоматології

Files in This Item:
File SizeFormat 
Навчальний посібник..pdf759.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.