Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57866
Title: Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з психології розвитку та вікової психології за освітньою програмою «Клінічна психологія» для здобувачів вищої освіти рівня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія»
Authors: Палько, Тетяна Василівна
Keywords: курсова робота; методи дослідження; психодіагностична складова курсової роботи; академічна доброчесність; захист курсової роботи.
Issue Date: 23-Jan-2024
Publisher: ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Citation: Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з психології розвитку та вікової психології за освітньою програмою «Клінічна психологія» для здобувачів вищої освіти рівня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» // Авт-уклад. Т. В. Палько. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2024. 46 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях розкрито вимоги до виконання, оформлення й захисту курсових робіт із психології розвитку та вікової психології за освітньою програмою «Клінічна психологія», подано їх орієнтовну тематику для здобувачів вищої освіти рівня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія». У рекомендаціях описано всі кроки для самостійного виконання курсової роботи, розглянуто сучасні вимоги до її оформлення та захисту, подаються приклади оформлення основних структурних елементів роботи, наводяться вимоги до захисту курсової роботи і критерії її оцінювання. Методичні рекомендації розроблені для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Психологія» і починають проводити самостійні емпіричні наукові дослідження.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57866
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.