Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57868
Title: «Психосексуальний розвиток людини: норма і патологія»: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти рівня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія»
Authors: Палько, Тетяна Василівна
Keywords: мета і завдання дисципліни; методи навчання; зміст лекційних і практичних занять; методичні вказівки до написання самостійних робіт; алгоритм підготовки; тестові завдання
Issue Date: 23-Jan-2024
Publisher: ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Citation: «Психосексуальний розвиток людини: норма і патологія»: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти рівня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» // Авт-уклад. Т. В. Палько. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2024. 40с.
Abstract: Методичні рекомендації з дисципліни «Психосексуальний розвиток людини: норма і патологія» розроблені з метою підготовки до занять здобувачів вищої освіти рівня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» ОП «Клінічна психологія». Вони укладені у відповідності до навчальної робочої програми з даної дисципліни, містять перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань та практичних завдань. Методичні рекомендації охоплюють усі теми лекційних і практичних занять, а також містять методичні вказівки до написання самостійних робіт студентів, що дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до вивчення навчальної дисципліни «Психосексуальний розвиток людини: норма і патологія».
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57868
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Палько Т. Методичні рек. психосекс розвиток.pdf735.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.