Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58257
Title: Інформаційні ресурси-складова формування і розвитку людського потенціалу сільських територій
Authors: Виноградов, Юрій Леонідович
Keywords: інформаційні ресурси, науково-технічна інформація, агропромисловий комплекс, стратегія євроінтеграційного і інноваційного шляху розвитку, сільськогосподарське виробництво, фаховий рівень підготовки
Issue Date: 2007
Publisher: УжНУ
Citation: Виноградов, Ю. Л. Інформаційні ресурси-складова формування і розвитку людського потенціалу сільських територій/ Ю. Л. Виноградов// Науковий вісник Ужгородського університету: серія: Економіка. / редкол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Надь та ін. – Ужгород: УжНУ, 2007. – Спецвип. №23: Вплив маркетингу на підвищення ефективності транскордонного економічного співробітництва з країнами-членами ЄС: збірник статей міжнародної науково-практ. конф. – С. 198-203. – Бібліогр.: с. 202-203 (16 назв).
Abstract: В статті висвітлено інформаційні ресурси як категорії, проаналізовано їх значення у формуванні і розвитку людського потенціалу та ринкового середовища. Окреслено основні положення інформаційно-консультативного забезпечення аграрного виробництва, розповсюдження науково-технічної інформації та визначено роль освіти в освоєнні інформаційних ресурсів. Наголошено на необхідності підвищенні освітнього рівня працівників аграрних підприємств, як необхідної складової процесу ефективного освоєння інформаційиих ресурсів. Викладено погляд автора на стратегію соціально-економічного розвитку Закарпатської області.
Description: https://drive.google.com/file/d/1RbONpr_KDy7qpP3JtfyE14LCAqznCfKe/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58257
ISBN: 966-8269-18-3
Appears in Collections:Спеціальний випуск Наукового вісника УжНУ Серія : Економіка, Вип. 23, 2007

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Спецвип. Ек. 23. 2007.pdf2.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.