Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПолієвський, С.О.-
dc.contributor.authorСвистун, Ю.Д.-
dc.contributor.authorТрач, В.М.-
dc.contributor.authorШавель, Х.Є.-
dc.date.accessioned2016-01-14T09:03:49Z-
dc.date.available2016-01-14T09:03:49Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОсобливості харчування спортсменів / С. О. Полієвський, Ю. Д. Свистун, В. М. Трач, Х. Є. Шавель // Науковий вісник Ужгородського університету : Вип. 2 (41). – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Вип. 2 (41). – С. 356–360. – Бібліогр.: с. 359–360 (10 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825-
dc.description.abstractУ статті подано аналіз наукової літератури щодо особливостей харчового раціону спортсменів вищої ква- ліфікації при високих фізичних навантаженнях під час тренувально-змагального періоду. Охарактеризова- но окремі продукти підвищеної біологічної цінності для корекції ними харчового раціону. Ключові слова: харчовий раціон, висококваліфіковані спортсмени, продукти підвищеної біологічної цін- ностіuk
dc.description.abstractThe article contains some materials about peculiaries of top athletes’ nutrition under physical pressure during training and competition session. We have given characteristics of certain food which are of rich biological value for correcting the athletes’ diet. Key words: diet, top athletes, food of rich biological valueuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжнУuk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.subjectхарчовий раціонuk
dc.subjectвисококваліфіковані спортсмениuk
dc.subjectпродукти підвищеної біологічної цінностіuk
dc.titleОсобливості харчування спортсменівuk
dc.title.alternativePeculiarities of athletes’ nutritionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (41) - 2011

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТСМЕНІВ.pdf450.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.