Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825
Назва: | Особливості харчування спортсменів |
Інші назви: | Peculiarities of athletes’ nutrition |
Автори: | Полієвський, С.О. Свистун, Ю.Д. Трач, В.М. Шавель, Х.Є. |
Ключові слова: | харчовий раціон, висококваліфіковані спортсмени, продукти підвищеної біологічної цінності |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Видавництво УжнУ |
Бібліографічний опис: | Особливості харчування спортсменів / С. О. Полієвський, Ю. Д. Свистун, В. М. Трач, Х. Є. Шавель // Науковий вісник Ужгородського університету : Вип. 2 (41). – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Вип. 2 (41). – С. 356–360. – Бібліогр.: с. 359–360 (10 назв). |
Серія/номер: | Медицина; |
Короткий огляд (реферат): | У статті подано аналіз наукової літератури щодо особливостей харчового раціону спортсменів вищої ква-
ліфікації при високих фізичних навантаженнях під час тренувально-змагального періоду. Охарактеризова-
но окремі продукти підвищеної біологічної цінності для корекції ними харчового раціону.
Ключові слова: харчовий раціон, висококваліфіковані спортсмени, продукти підвищеної біологічної цін-
ності The article contains some materials about peculiaries of top athletes’ nutrition under physical pressure during training and competition session. We have given characteristics of certain food which are of rich biological value for correcting the athletes’ diet. Key words: diet, top athletes, food of rich biological value |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (41) - 2011 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТСМЕНІВ.pdf | 450.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.