Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825
Title: Особливості харчування спортсменів
Other Titles: Peculiarities of athletes’ nutrition
Authors: Полієвський, С.О.
Свистун, Ю.Д.
Трач, В.М.
Шавель, Х.Є.
Keywords: харчовий раціон, висококваліфіковані спортсмени, продукти підвищеної біологічної цінності
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво УжнУ
Citation: Особливості харчування спортсменів / С. О. Полієвський, Ю. Д. Свистун, В. М. Трач, Х. Є. Шавель // Науковий вісник Ужгородського університету : Вип. 2 (41). – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Вип. 2 (41). – С. 356–360. – Бібліогр.: с. 359–360 (10 назв).
Series/Report no.: Медицина;
Abstract: У статті подано аналіз наукової літератури щодо особливостей харчового раціону спортсменів вищої ква- ліфікації при високих фізичних навантаженнях під час тренувально-змагального періоду. Охарактеризова- но окремі продукти підвищеної біологічної цінності для корекції ними харчового раціону. Ключові слова: харчовий раціон, висококваліфіковані спортсмени, продукти підвищеної біологічної цін- ності
The article contains some materials about peculiaries of top athletes’ nutrition under physical pressure during training and competition session. We have given characteristics of certain food which are of rich biological value for correcting the athletes’ diet. Key words: diet, top athletes, food of rich biological value
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (41) - 2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТСМЕНІВ.pdf450.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.