Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58284
Title: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Енергозберігаючі технології» для студентів І курсу магістратури ОП «Міське будівництво і господарство» спеціальність 192 «Будівництво та цивільна інженерія»
Authors: Стецько, Іван Іванович
Вантюх, Діана Едуардівна
Issue Date: 2024
Publisher: Ужгородський національний університет
Citation: Дані методичні вказівки і завдання рекомендовані вченою радою ІТФ ДВНЗ УжНУ, протокол № 5 від 29 січня 2024 року для студентів першого курсу магістратури ОП «Міське будівництво і господарство», спеціальність 192 «Будівництво та цивільна інженерія» денного і заочної форми навчання. /Іван СТЕЦЬКО, Діана ВАНТЮХ. Ужгород: УжНУ. – 47 ст/ Автори: викл. Іван СТЕЦЬКО асист. Діана ВАНТЮХ Рецензенти: к.т.н., доц. Ірина КУЦИНА кафедра міського будівництва і господарства, ДВНЗ УжНУ Ужгород;
Description: Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Енергозберігаючі технології» призначені надати допомогу майбутнім спеціалістам в поглибленні та розширенні навичок практичного вирішення найбільш типових задач, які мають поширене місце в будівельній практиці щодо забезпечення енергоефективності будівель та споруд, що проєктуються або реконструюються. Практичний курс базуються на раніше здобутих знаннях в області будівельних матеріалів, теплофізики, архітектури, інженерних мереж, будівельних технологій.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58284
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міського будівництва і господарства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.