Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58397
Title: Методичні рекомендації до написання курсових робіт з навчальної дисципліни «Корпоративні фінанси» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит»
Authors: Заславська, Ольга Ігорівна
Issue Date: 2024
Publisher: УжНУ
Citation: Методичні рекомендації до написання курсових робіт з навчальної дисципліни «Корпоративні фінанси» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит» / Укладач: Заславська О.І. – Ужгород: УжНУ, 2024. – 21 с.
Abstract: Курсова робота є завершальним етапом у вивченні обов’язкової навчальної дисципліни «Корпоративні фінанси» та важливою формою навчального процесу, що покликана виявити рівень теоретичних знань та практичних навичок студента до самостійного творчого та наукового пошуку, а також розв’язання актуальних проблемних завдань. У процесі виконання курсової роботи студенти мають можливість глибше засвоїти та закріпити теоретичний і практичний матеріали. Метою курсової роботи є закріплення, поглиблення й узагальнення знань та вмінь для вирішення конкретних наукових і виробничих завдань, підтвердження кваліфікаційного рівня студента, спектр та глибину його компетенцій у різних сферах та напрямах функціонування корпорацій.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58397
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри фінансів і банківської справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичка курсова робота КФ.pdf604.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.