Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58449
Title: Мистецтво в термінах і поняттях
Authors: Керецман, Надія Павлівна
Росул, Т.
Дєгтярьова, Л.
Issue Date: 2023
Publisher: ТОВ «РІК-У»
Citation: Мистецтво в термінах і поняттях : словник Ч. І. Архітектура, образотворче та декоративно ужиткове мистецтво / упор. : Н. Керецман, Т. Росул, Л. Дєгтярьова; рец. : І. О. Мандрик, І. О. Міськов. – Ужгород : ТОВ «РІК-У», 2023. – 77 с.
Abstract: У словнику вміщено 577 статей з архітектури, образотворчого (живопис, графіка, скульптура) та декоративно ужиткового мистецтва. Тлумачення термінів і понять відображають їх походження (етимологію), історію й традицію побутування. Представлені лексичні одиниці були виділені з монографій і статей як найчастіше уживані, методом суцільної вибірки та адаптовані до завдань освітнього процесу. Видання зацікавить здобувачів освіти, педагогів, мистецтвознавців і широке коло шанувальників мистецтва.
Description: Схвалено на засіданні кафедри археології, етнології та культурології протокол № 11 від 09.06.2023 р. Рекомендовано Науково-методичною комісією факультету історії та міжнародних відносин ДВНЗ «УжНУ» протокол № 4 від 30.06.2023 р. Рекомендовано до друку на засіданні Вченої ради факультету історії та міжнародних відносин ДВНЗ «УжНУ» протокол № 8 від 30.06.2023 р.
Type: Text
Publication type: Словник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58449
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри археології, етнології та культурології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Словник.pdf789.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.