Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59072
Title: Інтелектуальна власність
Authors: Феннич, Василь Петрович
Keywords: авторське право; патентне право; суміжні права; охорона засобів індивідуалізації цивільного обігу; правова охорона нетрадиційних об'єктів
Issue Date: 2005
Publisher: Видавництво Закарпатського державного університету
Citation: Феннич В. П. Інтелектуальна власність : метод. рек. до вивчення дисципліни розрах. для студ. економіки, інформатики, міжнародних відносин. Ужгород: ЗакДУ, 2005. 22 с.
Abstract: Дані методичні рекомендації до вивчення дисципліни “Інтелектуальна власність” направлені на закріплення основ системи інтелектуальної власності, яка склалася в Україні та на міжнародній арені. Пройшовши цей курс студент буде розуміти понятійний апарат, ознайомиться з національним законодавством по інтелектуальній власності, набуде системні знання по об’єктам інтелектуальної власності, зокрема, по питанням їх створення та використання, набуття прав на них та їх захист. Крім того, він познайомиться з основними положеннями міжнародних договорів та конвенцій, які діють в системі інтелектуальної власності. В кінцевому результаті в студента буде сформована певна база знань в сфері інтелектуальної власності, відштовхуючись від якої він зможе постійно поглиблювати свої знання.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59072
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри цивільного права та процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка з Інт. Власн..doc209 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.