Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59257
Title: Навчально-методичні рекомендації до практичних занять з курсу «Історія медицини». Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів І курсу стоматологічного факультету з історії медицини. Частина 2
Authors: Чайковська, Тетяна Василівна
Костенко, Євген Якович
Keywords: історія медицини, розвиток медико-біологічних наук
Issue Date: 2023
Citation: УДК 61(091)(076) Н15 Навчально-методичні рекомендації до практичних занять з курсу «Історія медицини». Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів І курсу стоматологічного факультету з історії медицини. Частина 2 / укладачі: Т.В. Чайковська, Є.Я.Костенко. – Ужгород, 2023. – 47 с.
Abstract: Пропоноване видання присвячене оптимізації вивчення історії медицини з метою підвищення компетентностей в трактуванні основних історико - медичних подій і закономірностей розвитку медицини в різні історичні періоди. В методичних рекомендаціях представлені відомості про медичні знання на українських землях у стародавні часи, в період IX – XVII ст., особливості розвитку світової і української медицини в період XVIII- ХХI ст. Даний посібник направлений на підвищення якості підготовки студентів стоматологічного факультету.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59257
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри медико-біологічних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧКА_ІМ_ч.2_docx.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.