Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59446
Title: Переддипломна практика для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 Економіка освітньої програми «Логістика» Рівень вищої освіти другий (магістерський)
Authors: Молнар, Олександр Сергійович
Issue Date: 2023
Citation: Переддипломна практика для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 Економіка освітньої програми «Логістика» Рівень вищої освіти другий (магістерський) : метод. реком. / О. Молнар. – Ужгород, 2023. 46 с.
Abstract: Метою практики «Переддипломна практика», яка є невід’ємною складовою підготовки студентів-магістрів зі спеціальності 051 Економіка ОП «Логістика» поглибити та закріпити теоретико-практичні знання з економіки, особливостей формування логістичних систем, узагальнити інформаційні матеріали для написання дипломної роботи, розвинути навички науково-дослідної роботи та розв'язання прикладних питань і ділового спілкування відповідно до зростаючих вимог роботодавців та забезпечення власної конкурентоспроможність на ринку праці, як потенційної можливості реалізації набутих професійних компетентностей проявляючи ініціативність і креативність у процесі діяльності.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59446
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
___030923.pdf592.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.