Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59512
Title: Транскордонний туризм Карпатського єврорегіону
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Білак, Олександр Павлович
Keywords: Транскордонний туризм, туристичні ресурси, зовнішньоекономічні зв'язки, динаміка туристичних потоків
Issue Date: 2023
Publisher: Вид. ТОВ «РІК-У» 2023
Citation: Транскордонний туризм Карпатського єврорегіону: навчальний посібник /ДВНЗ «Ужгородський національний університет», укладачі: Н. Габчак, О. Білак – Ужгород: Вид. ТОВ «РІК-У» 2023. – 248 с.
Series/Report no.: УДК 338.48 (477.8 - 67 Кар) (075.8) Г12;
Abstract: Курс лекцій з навчальної дисципліни «Транскордонний туризм Карпатського єврорегіону» підготовлений для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за ОП «Туризм», яка займає чільне місце в циклі вибіркових дисциплін що поглиблюють професійну підготовку фахівців у сфері туризму.
Description: Навчальний посібник, який вміщає повний курс лекцій з навчальної дисципліни «Транскордонний туризм Карпатського єврорегіону» покликаний сформувати у здобувачів вищої школи цілісний суспільно-економічний та політичний погляд на особливості та тенденції розвитку прикордонних територій України, зокрема її складової – Закарпатської області. Визначити специфіку транскордонних зовнішньоекономічних зв’язків та розкрити їхню роль у підвищенні конкурентоспроможності єврорегіонів в умовах розширення сучасних євроінтеграційних процесів. Виходячи з навчальної мети важливим є набуття здобувачами сукупності теоретичних знань і практичних навичок з організації туристичної діяльності на прикордонних територіях та набути вміння працювати в міжнародному середовищі з питань розвитку туризму та рекреації, виокремлювати перспективи розбудови нових пунктів пропуску на ділянці державного кордону України, Закарпаття з країнами ближнього зарубіжжя.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59512
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.