Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59520
Title: Сучасний стан і перспективи вдосконалення національної системи фізичного виховання і спорту в умовах війни та у післявоєнний період
Authors: Смоланка, Володимир Іванович
Миронюк, Іван Святославович
Марусинець, Мар’яна
Сивохоп, Едуард Миколайович
Стеблюк, Світлана Василівна
Маріонда, Іван Іванович
Товт, Валерій Адальбертович
Хома, Тетяна Василівна
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Сучасний стан і перспективи вдосконалення національної системи фізичного виховання і спорту в умовах війни та у післявоєнний період: збірник матеріалів ІІ науково-практичної конференції 19-20 квітня 2023 року, присвяченої 75-й річниці кафедри фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет» : ел. видання / гол. оргкомитету : В. Смоланка, спів. голови : І. Миронюк, М. Марусинець, Я. Сивохоп. – Ужгород, 2023. – 199 с.
Abstract: Збірник матеріалів ІІ науково-практичної конференції: «Сучасний стан і перспективи вдосконалення національної системи фізичного виховання і спорту в умовах війни та у післявоєнний період», присвяченій 75-й річниці кафедри фізичного виховання. Матеріали, включені до збірника, відображають результати науково-дослідної роботи науково-педагогічних та наукових працівників національних і міжнародних закладів вищої освіти. В основу доповідей покладені важливі для демократичного суспільства проблеми розвитку системи фізичного виховання і спорту учнів закладів загальної середньої освіти, здобувачів вищої освіти та дорослого населення в парадигмі європейського вектору розвитку в складних умовах воєнного стану та у післявоєнний період. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат і прізвищ несуть автори.
Description: Рекомендовано до друку: Редакційно-видавничою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет», протокол № 3 від 02 травня 2023 року. Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет», протокол № 5 від 04 травня 2023 року.
Type: Text
Publication type: Збірник матеріалів конференції
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59520
Appears in Collections:Сучасний стан і перспективи вдосконалення національної cистеми фізичного виховання і спорту в умовах війни та у післявоєнний період

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези до 75 кафедри ФВ (1).pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.