Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59621
Title: Робочий зошит–конспект для практичної та самостійної поза аудиторної роботи студентів з дисципліни «Епідеміологія»
Authors: Коваль, Галина Миколаївна
Когутич, Антон Іванович
Кіш, Павло Павлович
Галамба, Андріана Антонівна
Воробець, Віра Василівна
Данканич, Євгенія Еміліянівна
Мальчицький, Мар’ян Семенович
Височанська, Власта Василівна
Issue Date: 2020
Citation: Коваль Г. М. Робочий зошит–конспект для практичної та самостійної поза аудиторної роботи студентів з дисципліни «Епідеміологія» / Г. М. Коваль, А. І. Когутич, П. П. Кіш та ін. — Ужгород, 2020. — 130 с.
Abstract: Дані методичні вказівки складено у відповідності до вимог типової програми викладання епідеміології для студентів медичних спеціальностей, призначені для покращення організації і виконання самостійного вивчення теми, згідно вимог Болонського процесу. Наявність контрольних питань, тестів та ситуаційних задач дозволяє в значній мірі активізувати роботу студентів і звести до мінімуму можливість її механічного виконання, оскільки для відповідей на ці запитання необхідне попереднє опрацювання теоретичного матеріалу, а також сприяє більш глибокому осмисленню пройденого матеріалу. Також описано ряд методів, які не виконуються студентами на практичних заняттях, проте з якими їм необхідно ознайомитись для успішного засвоєння курсу епідеміології. У відповідності із завданнями з кожної теми студенти дають відповіді у письмовій формі на поставлені питання, заповнюють таблиці, виконують тестові завдання. У процесі самостійної підготовки студентів важливе значення має ознайомлення їх з практичними питаннями – організацією і змістом протиепідемічних заходів. З цією метою студентам пропонуються ситуаційні задачі.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59621
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри мікробіології, вірусології та імунології з курсом інфекційних хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
епідеміологія зошит 20.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.