Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59628
Назва: | Особливості поєднаного впливу в subtilis 934 та нетипових фітопатогенів на ростові процеси деяких представників овочевих культур |
Інші назви: | United імраст of b.subtilis 934 and untypical phytopathogens Peculiarities on several vegetaвls representattves Growпi processes |
Автори: | Бойко, Н. В. Петак, Г. М. |
Дата публікації: | 1999 |
Видавництво: | ВАТ " Патент" |
Бібліографічний опис: | Бойко, Н. В. Особливості поєднаного впливу в subtilis 934 та нетипових фітопатогенів на ростові процеси деяких представників овочевих культур / Н. В. Бойко, Г. М. Петак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 161-165. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 164-165 (8 назв). – Рез. англ., укр. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | Seven representatives from different genera have been studies for their effect on cucumber and radish growth processes. It have been shown that three bacterial strains (R. solanacearum, 8202; Х. campestris pv. campestris, 80036; А. tumefaciens, 8628) effected positively on growth and · development. of green vegetables. The second group of .strains has inhibited the growth processes of cucumber and radish seedlings .. Prior _inoculation of vegetable seeds bу bacterial suspension В. subtilis 934 successfully prevented inhibition effect. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1EoK-el_5cHwix7Iy9AGVEv2rY61YngeA/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59628 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.