Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вайда, Петро Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-06T11:57:02Z | - |
dc.date.available | 2024-03-06T11:57:02Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Вайда, П. В. Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці / П. В. Вайда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 167-169. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Рез. англ., укр. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1vLDXWi66bN42drT9O0zIg2vREoaDuOOT/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The article deals with the qпestion of water deficiency effect on the aminoacid reammoniation process on the · base of tracer non-carboxilic carbon atom ( С14) of glycine in winter-wheat shoots. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВАТ " Патент" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.title | Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці | uk |
dc.title.alternative | Water deficiency effect on me amino acid reammoniation process in winter shoots | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.