Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВайда, Петро Васильович-
dc.date.accessioned2024-03-06T11:57:02Z-
dc.date.available2024-03-06T11:57:02Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationВайда, П. В. Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці / П. В. Вайда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 167-169. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Рез. англ., укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1vLDXWi66bN42drT9O0zIg2vREoaDuOOT/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe article deals with the qпestion of water deficiency effect on the amino­acid reammoniation process on the · base of tracer non-carboxilic carbon atom ( С14) of glycine in winter-wheat shoots.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВАТ " Патент"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleВплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениціuk
dc.title.alternativeWater deficiency effect on me amino acid reammoniation process in winter shootsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.