Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Назва: Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці
Інші назви: Water deficiency effect on me amino acid reammoniation process in winter shoots
Автори: Вайда, Петро Васильович
Дата публікації: 1999
Видавництво: ВАТ " Патент"
Бібліографічний опис: Вайда, П. В. Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці / П. В. Вайда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 167-169. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Рез. англ., укр.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): The article deals with the qпestion of water deficiency effect on the amino­acid reammoniation process on the · base of tracer non-carboxilic carbon atom ( С14) of glycine in winter-wheat shoots.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1vLDXWi66bN42drT9O0zIg2vREoaDuOOT/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.