Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Назва: | Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці |
Інші назви: | Water deficiency effect on me amino acid reammoniation process in winter shoots |
Автори: | Вайда, Петро Васильович |
Дата публікації: | 1999 |
Видавництво: | ВАТ " Патент" |
Бібліографічний опис: | Вайда, П. В. Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці / П. В. Вайда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 167-169. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Рез. англ., укр. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | The article deals with the qпestion of water deficiency effect on the aminoacid reammoniation process on the · base of tracer non-carboxilic carbon atom ( С14) of glycine in winter-wheat shoots. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1vLDXWi66bN42drT9O0zIg2vREoaDuOOT/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.