Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Title: Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці
Other Titles: Water deficiency effect on me amino acid reammoniation process in winter shoots
Authors: Вайда, Петро Васильович
Issue Date: 1999
Publisher: ВАТ " Патент"
Citation: Вайда, П. В. Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці / П. В. Вайда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 167-169. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Рез. англ., укр.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: The article deals with the qпestion of water deficiency effect on the amino­acid reammoniation process on the · base of tracer non-carboxilic carbon atom ( С14) of glycine in winter-wheat shoots.
Description: https://drive.google.com/file/d/1vLDXWi66bN42drT9O0zIg2vREoaDuOOT/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.