Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636
Title: | Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці |
Other Titles: | Water deficiency effect on me amino acid reammoniation process in winter shoots |
Authors: | Вайда, Петро Васильович |
Issue Date: | 1999 |
Publisher: | ВАТ " Патент" |
Citation: | Вайда, П. В. Вплив водного дефіциту на взаємоперетворення амінокислот у проростках озимої пшениці / П. В. Вайда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 167-169. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Рез. англ., укр. |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | The article deals with the qпestion of water deficiency effect on the aminoacid reammoniation process on the · base of tracer non-carboxilic carbon atom ( С14) of glycine in winter-wheat shoots. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1vLDXWi66bN42drT9O0zIg2vREoaDuOOT/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59636 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.