Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанканич, Т. К.-
dc.contributor.authorНіколайчук, Віталій Іванович-
dc.date.accessioned2024-03-07T07:38:03Z-
dc.date.available2024-03-07T07:38:03Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationДанканич, Т. К. Накопичення амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. І. Ніколайчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 174-176. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 176 (4 назви). – Рез. англ., укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/17h_ZcVZ5hV74bdwhHT5D56SDu2tBhLTr/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe highest content of free arninoacids in the organs of grapevine has been found in the period of higt photosynthetic activity. As the organ gets ·older, ther amount reduces. Methionine, alanine, glutarnate and aspartate are the prevailing aminoacids of the grapevine. Onli 6 arninoacids have been found in the roots.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВАТ " Патент"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleНакопичення амінокислот в органах виноградуuk
dc.title.alternativeFree аміnо Acidcontent in grapevine organsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.