Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанканич, Т. К.-
dc.contributor.authorНіколайчук, Віталій Іванович-
dc.date.accessioned2024-03-07T07:38:03Z-
dc.date.available2024-03-07T07:38:03Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationДанканич, Т. К. Накопичення амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. І. Ніколайчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 174-176. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 176 (4 назви). – Рез. англ., укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/17h_ZcVZ5hV74bdwhHT5D56SDu2tBhLTr/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe highest content of free arninoacids in the organs of grapevine has been found in the period of higt photosynthetic activity. As the organ gets ·older, ther amount reduces. Methionine, alanine, glutarnate and aspartate are the prevailing aminoacids of the grapevine. Onli 6 arninoacids have been found in the roots.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВАТ " Патент"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleНакопичення амінокислот в органах виноградуuk
dc.title.alternativeFree аміnо Acidcontent in grapevine organsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:1999 / Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.