Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данканич, Т. К. | - |
dc.contributor.author | Ніколайчук, Віталій Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-07T07:38:03Z | - |
dc.date.available | 2024-03-07T07:38:03Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Данканич, Т. К. Накопичення амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. І. Ніколайчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 174-176. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 176 (4 назви). – Рез. англ., укр. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/17h_ZcVZ5hV74bdwhHT5D56SDu2tBhLTr/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The highest content of free arninoacids in the organs of grapevine has been found in the period of higt photosynthetic activity. As the organ gets ·older, ther amount reduces. Methionine, alanine, glutarnate and aspartate are the prevailing aminoacids of the grapevine. Onli 6 arninoacids have been found in the roots. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВАТ " Патент" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.title | Накопичення амінокислот в органах винограду | uk |
dc.title.alternative | Free аміnо Acidcontent in grapevine organs | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.