Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673
Назва: Накопичення амінокислот в органах винограду
Інші назви: Free аміnо Acidcontent in grapevine organs
Автори: Данканич, Т. К.
Ніколайчук, Віталій Іванович
Дата публікації: 1999
Видавництво: ВАТ " Патент"
Бібліографічний опис: Данканич, Т. К. Накопичення амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. І. Ніколайчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 174-176. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 176 (4 назви). – Рез. англ., укр.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): The highest content of free arninoacids in the organs of grapevine has been found in the period of higt photosynthetic activity. As the organ gets ·older, ther amount reduces. Methionine, alanine, glutarnate and aspartate are the prevailing aminoacids of the grapevine. Onli 6 arninoacids have been found in the roots.
Опис: https://drive.google.com/file/d/17h_ZcVZ5hV74bdwhHT5D56SDu2tBhLTr/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673
Розташовується у зібраннях:1999 / Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.