Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673
Title: Накопичення амінокислот в органах винограду
Other Titles: Free аміnо Acidcontent in grapevine organs
Authors: Данканич, Т. К.
Ніколайчук, Віталій Іванович
Issue Date: 1999
Publisher: ВАТ " Патент"
Citation: Данканич, Т. К. Накопичення амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. І. Ніколайчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 174-176. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 176 (4 назви). – Рез. англ., укр.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: The highest content of free arninoacids in the organs of grapevine has been found in the period of higt photosynthetic activity. As the organ gets ·older, ther amount reduces. Methionine, alanine, glutarnate and aspartate are the prevailing aminoacids of the grapevine. Onli 6 arninoacids have been found in the roots.
Description: https://drive.google.com/file/d/17h_ZcVZ5hV74bdwhHT5D56SDu2tBhLTr/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59673
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.