Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМиронюк, Іван Святославович-
dc.contributor.authorЛепканич, Анна Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-03-10T17:04:29Z-
dc.date.available2024-03-10T17:04:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationMyronyuk I., Lepkanich A. KEY ASPECTS OF UNIVERSITY STUDENTS MOTIVATION IN FORMATION OF HEALTHY EATING HABITS (КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ФОРМУВАННІ ЗВИЧОК ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ). Zborník z X. Medzinárodnej vedeckej konferencie, Aktuálne trendy a výzvy, problémy a dilemy v profesijnej praxi pracovníkov pomáhajúcich profesií, Michalovce 10. november 2023. Warszawa 2024. Р. 138-143.uk
dc.identifier.isbn978-83-61087-89-2-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59783-
dc.description.abstractЗдоров'я громадян будь-якої країни розглядається, як показник цивілізованості держави, що здоров'я молоді є особливо важливим, тому що за оцінками фахівців близько 75 % хвороб у дорослих є наслідком способу життя у молоді роки. Молодь загалом визнає власне здоров'я цінністю, проте тільки третина вважає, що вона добре піклується про своє здоров'я і до найбільш значимих заходів для підтримання здорового способу життя відносить фізичну активність і оптимальний режим праці та відпочинку. Не існує чітких, універсальних методів чи вказівок щодо мотивації студентської молоді до формування практик здорового харчування. Останнім часом все більшого поширення набуває точка зору, згідно з якою значення має не лише вплив об’єктивних чинників на формування моделі харчування студентів, а й самооцінка та суб’єктивне сприйняття ними власного режиму харчування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherWydawnictwo Katedry Filozofii Akademii Ekonomiczno - Humanistycznej w Warszawieuk
dc.subjectстудентська молодьuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectмотиваціяuk
dc.titleКЛЮЧОВІ АСПЕКТИ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ФОРМУВАННІ ЗВИЧОК ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯuk
dc.title.alternativeKEY ASPECTS OF UNIVERSITY STUDENTS MOTIVATION IN FORMATION OF HEALTHY EATING HABITSuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.