Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59783
Название: | КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ФОРМУВАННІ ЗВИЧОК ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ |
Другие названия: | KEY ASPECTS OF UNIVERSITY STUDENTS MOTIVATION IN FORMATION OF HEALTHY EATING HABITS |
Авторы: | Миронюк, Іван Святославович Лепканич, Анна Олександрівна |
Ключевые слова: | студентська молодь, здорове харчування, мотивація |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Wydawnictwo Katedry Filozofii Akademii Ekonomiczno - Humanistycznej w Warszawie |
Библиографическое описание: | Myronyuk I., Lepkanich A. KEY ASPECTS OF UNIVERSITY STUDENTS MOTIVATION IN FORMATION OF HEALTHY EATING HABITS (КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ФОРМУВАННІ ЗВИЧОК ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ). Zborník z X. Medzinárodnej vedeckej konferencie, Aktuálne trendy a výzvy, problémy a dilemy v profesijnej praxi pracovníkov pomáhajúcich profesií, Michalovce 10. november 2023. Warszawa 2024. Р. 138-143. |
Краткий осмотр (реферат): | Здоров'я громадян будь-якої країни розглядається, як показник цивілізованості держави, що здоров'я молоді є особливо важливим, тому що за оцінками фахівців близько 75 % хвороб у дорослих є наслідком способу життя у молоді роки. Молодь загалом визнає власне здоров'я цінністю, проте тільки третина вважає, що вона добре піклується про своє здоров'я і до найбільш значимих заходів для підтримання здорового способу життя відносить фізичну активність і оптимальний режим праці та відпочинку. Не існує чітких, універсальних методів чи вказівок щодо мотивації студентської молоді до формування практик здорового харчування. Останнім часом все більшого поширення набуває точка зору, згідно з якою значення має не лише вплив об’єктивних чинників на формування моделі харчування студентів, а й самооцінка та суб’єктивне сприйняття ними власного режиму харчування. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59783 |
ISBN: | 978-83-61087-89-2 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ключові аспекти моделі здорового харчування_ тези 2024.pdf | 393.24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.