Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59795
Title: Бібліографія Карпатської України
Authors: Федака, Сергій Дмитрович
Keywords: Карпатська Україна, історія, хронологія, державотворчі процеси
Issue Date: 2024
Publisher: Ужгород – Сату Маре: Ужгородський національний університет; Повітовий музей Сату Маре; Союз українців Румунії
Citation: Вегеш М., Федака С. Державотворчі процеси в Карпатській Україні (1938–1939). Хронологія подій. Бібліографія. До 85-ї річниці проголошення незалежності Карпатської України і 150-річчя від дня народження Августина Волошина / Видання третє, доповнене і виправлене. Ужгород – Сату Маре, 2024. 791 с.
Abstract: До книги докторів історичних наук, професорів Ужгородського національного університету Миколи Вегеша і Сергія Федаки увійшли хронологія державотворчих процесів на Закарпатті напередодні Другої світової війни (передісторія Карпатської України; становлення автономної державності; зміцнення автономної держави; творення передумов незалежності; проголошення незалежності Карпатської України та її оборона) і найповніша на цей час бібліографія історії Карпато-Української держави (6713 позицій), у якій вміщено опубліковані документи, мемуари очевидців і активних учасників подій, монографії, науково-популярні книги та статті українських і зарубіжних дослідників. Видання розраховане на науковців, які досліджують державотворчі процеси в Україні.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59795
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.