Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59975
Title: Охорона праці у садівництві, овочівництві та виноградарстві
Authors: Савіна, Олена Іванівна
Симочко, Віталій Вікторович
Сойма, Дмитро Юрійович
Issue Date: 2024
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Охорона праці у садівництві, овочівництві та виноградарстві : опорний конспект для студентів денної і заочної форм навчання біологічного факультету спеціальності 203 – садівництво, плодоовочівництво та виноградарство / укл. : О. І. Савіна, В. В. Симочко, Д. Ю. Сойма; рец. : А. Ф. Гамор. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла». – 2024. – 84 с.
Abstract: «Охорона праці у садівництві, овочівництві та виноградарстві» – нормативна дисципліна, яка вивчається у вищих закладах освіти з метою формування у майбутніх фахівців знань щодо стану і проблем охорони праці в галузі відповідно до напряму їх підготовки, складових і функціонування системи управління охороною праці, шляхів і засобів забезпечення нормативних умов виробничого середовища, безпеки праці в галузі згідно з чинними нормативно-правовими актами. Опорний конспект розроблено для використання студентами під час дистанційної та самостійної роботи з метою звернути увагу на головні питання охорони праці, з якими доведеться мати справу майбутнім фахівцям агрономічного профілю.
Description: Рекомендовано до друку науково-методичною комісією біологічного факультету Ужгородського національного університету, протокол № 4 від 23 лютого 2024 р.
Type: Text
Publication type: Опорний конспект
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59975
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Опорний конспект_обкл.pdf244.71 kBAdobe PDFView/Open
Опорний конспект.pdf627.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.