Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60168
Title: | Формування комунікаційної моделі якісної преси Великобританії: новини як прототип журналістського дискурсу (кінець 19-го – початок 20-го століття)/ |
Authors: | Блавацький, Сергій Романович |
Keywords: | якісна преса, дискурс, новини, стиль, публічна сфера, метод, форма, комунікація, quality press, discourse, news, style, public sphere, method, form, communication |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Поліграфцентр "Ліра" |
Citation: | Блавацький, С. Формування комунікаційної моделі якісної преси Великобританії: новини як прототип журналістського дискурсу (кінець 19-го – початок 20-го століття)/ С. Блавацький // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Філологія / редкол.: Ю.М.бідзіля, В.В.Барчан, Л.О.Белей та ін. – Ужгород : Ліра, 2007. – Вип. 17. – С. 148–151. – Бібліогр.: с. 151 (11 назв). |
Abstract: | У статті аналізується формування новинного дискурсу якісної преси наприкінці 19-ro - на початку 20 - го століття. Дослідження аргументує, що основним чинником, який вплинув на появу журналістського апарату для творення новин у якісних часописах був вплив популярної преси в епоху "нової журналістики". The article is devoted to analysis of news discourse formation in the late 19th century - at the beginning of the 20th century. The author argues that the main factor influencing emerging journalistic apparatus for creation of news in quality papers was impact of popular press in era of "news journalism". |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1byTDWBN6K_jYK4xlzeIoVPo9HaYY5N7G/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60168 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Філологія. Випуск 17— 2007 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тит. Філ Вип. 17. 2007.pdf | 870.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.