Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60204
Title: Диференційна діагностика дихальних розладів (ДР) у новонароджених (РДСН, перинатальна асфіксія, БЛД). Тактика ведення новонароджених з ДР. Невідкладна допомога.
Other Titles: Диференційна діагностика дихальних розладів (ДР) у новонароджених (РДСН, перинатальна асфіксія, БЛД). Тактика ведення новонароджених з ДР. Невідкладна допомога.
Authors: Томей, Адріан Іванович
Keywords: діти, новонароджені, розлади дихання
Issue Date: 2023
Publisher: Ужгород: Поліграфцентр «Ліра»
Citation: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Педіатрія» Галузь знань 22 «Охорона здоров’я», за спеціальністю 222 «Медицина»
Abstract: В методичних вказівках сформульовано актуальність проблеми, що вивчається, представлено мету заняття, вказані міжпредметні зв’язки, сформульовані навчальні завдання, розшифровані основні терміни, поняття, подано короткий виклад матеріалу, блок для самостійної підготовки та самооцінки з поточними контрольними питаннями, тестами, ситуаційними задачами та індивідуальними завданнями, які у сукупності з додатковим навчальним матеріалом, що студенти вивчають самостійно, дає змогу повністю визначити рівень засвоєння матеріалу студентом. В кінці вказівок наведена рекомендована література. Методичні вказівки призначені для студентів та викдачів за спеціальностю – 222 «Медицина», і можуть бути використані як для очної так і дистанційної форми навчання.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60204
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри педіатрії з дитячими інфекційними хворобами



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.