Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60263
Назва: | Вплив сульфату амонію на ріст і розвиток винограду |
Інші назви: | Impact of Аmmonium Sulphate uроn Growth аnd Development of Grape Vine |
Автори: | Белчгазі, Віра Йосипівна |
Ключові слова: | ріст і розвиток, виноград |
Дата публікації: | 2004 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ |
Бібліографічний опис: | Белчгазі, В. Й. Вплив сульфату амонію на ріст і розвиток винограду / В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.) І.П. Григорюк, В.Г. Рошко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 14. – С. 109–111. – Бібліогр.: с. 111 (7 назв). – Рез. укр., англ. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | В умовах вегетаційного досліду вивчали вплив сірки на ріст і розвиток винограду. Встановлена кореляція між інтенсивністю росту, накопиченням глутатіону та умовами мінерального живлення. Сірка істотно впливає на фізіологічний стан рослин. У варіантах із сіркою ростові процеси проходили інтенсивніше, рослини виділялися більиtою листовою поверхнею. Було також виявлено тісний взаємозв'язок між засвоєнням сірки та азоту. Аmmоnіum sulphate was found to significantly affect the plants' physiological state. In variants with sulfur, the growth processes ,vere passing more intensively, the plants were found to have а bigger leaf surface. Close relation betlveen as- similation of sulfur and nitrogen ,was also detected. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1uMGZLLEBeXz-_IK9iY5Cc4rXRNxv03oE/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60263 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 14. 2004 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 263.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.