Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60284
Title: Удосконалення еколого-економічного механізму управління сільськими територіями в умовах децентралізації
Authors: Бендасюк, О.
Височанська, М.
Лазаренко, В.
Сахарнацька, Людмила Іванівна
Issue Date: 2023
Publisher: ТОВ «ДІА»
Citation: Бендасюк О., Височанська М. , Лазаренко В., Сахарнацька Л. Удосконалення еколого-економічного механізму управління сільськими територіями в умовах децентралізації : науково-методичні рекомендації. / Олег Бендасюк, Марія Височанська, Владислав Лазаренко, Людмила Сахарнацька. / за наук. ред. акад. НААН О. І. Дребот. – Київ : ТОВ «ДІА», 2023. – 23 с.
Abstract: Висвітлено еколого-економічні механізми стійкого розвитку управління сільськими територіями в умовах децентралізації та в повоєнний час. Виокремлено основні проблеми, що справляють негативний вплив на стан розвитку сільських територій в умовах децентралізації. Розглянуто еколого-економічний механізм як комплексний процес нарощування виробничо-трудового потенціалу, спрямованого на раціональне використання наявних ресурсів, досягнення динамічної рівноваги між економічною та екологічною складовими, прогнозування негативних соціально-екологічних наслідків господарської діяльності. Обґрунтовано необхідність забезпечення дієвого державного та громадського контролю за виконанням завдань щодо розвитку і повоєнного відновлення сільських територій на екологічних засадах. Призначено для державних службовців і наукових працівників, органів територіального управління, керівників та фахівців, які займаються дослідженням соціально-економічних та екологічних проблем розвитку сільських територій.
Description: Рекомендовано до друку вченою радою Інституту агроекології і природокористування НААН (протокол № 2 від 30.03.2023 року)
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60284
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації 2023.pdf4.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.