Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60369
Title: Порівняльне вивчення дії субаліну і норфлоксацину на нормальну мікрофлору кишечника здорових і хворих на колібактеріоз курей
Other Titles: Comparative Study оf Subalin and Norjloxacin Ejfects Upon Normal lntestinal Microjlora оf Healtliy аnd Colibacterio­sis-lnfected Hens.
Authors: Кордон, Т. І.
Keywords: субалін, норфлоксацин, колібактеріоз, дисбактеріоз, нормальна мікрофлора, subalin, norfloxacin, colibacteriosis, disbacteriosis, normal microflora
Issue Date: 2004
Publisher: Видавництво УжНУ
Citation: Кордон, Т. І. Порівняльне вивчення дії субаліну і норфлоксацину на нормальну мікрофлору кишечника здорових і хворих на колібактеріоз курей / Т. І. Кордон // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.) І.П. Григорюк, В.Г. Рошко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 14. – С. 142–147. – Бібліогр.: с. 147 (8 назв). – Рез. укр., англ.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Проведено порівняльне вивчення дії субаліну і норфлоксацину на нормальну мікрофлору здоровщ і хворщ на колібактеріоз курей. При вживанні здоровими курми субаліну стан еубактеріозу не порушувався. Застосування норфлоксацину, залежно від тривалості використання, викликало дисбактеріоз 1-го і 2- го ступеня. У курей, хворих на колібактеріоз, стан нормальної мікрофлори кишечника оцінювали як дисбактеріоз 3- го ступеня, що не змінювався при використанні норфлоксацину, і піддавався корекції субаліном до рівня дисбактері­озу 2-го ступеня.
Comparative study оf subalin and norjloxacin ejfects uроn normal microflora оf healthy and colibacteriosis-infected hens has bееn carried out. lf given to Іhе healthy hens, subalin did not upset their eubacteriosis.
Description: https://drive.google.com/file/d/1RHOGh1ug58_BWtNSuuenpqSKVBpLXrsg/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60369
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 14. 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf263.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.