Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60738
Title: Ситуаційні задачі з фізіологічного акушерства
Authors: Хаща, Іван Іванович
Хаща, І. І.
Issue Date: 2023
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: 1. Ситуаційні задачі з фізіологічного акушерства : навчальний посібник для самостійної підготовки та поточного і підсумкового контролю знань студентів IV-VI курсів рівня вищої освіти магістр галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 222 «Медицина» освітньої програми «Лікувальна справа» / І. І. Хаща, І. І. Хаща; рец. : В. А. Маляр, О. О. Корчинська. — Ужгород : Говерла, 2023. — 45 с.
Abstract: Навчальний посібник «Ситуаційні задачі з фізіологічного акушерства» призначений для самостійної підготовки та поточного і підсумкового контролю знань студентів IV-VI курсів рівня вищої освіти магістр галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 222 «Медицина» освітньої програми «Лікувальна справа» і відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 32 «Акушерство та гінекологія (профільний курс)». Складається з клінічних задач по основним питанням фізіологічної вагітності. Принцип побудови задач полягає у описі клінічної ситуації, встановленні відповідного діагнозу, виборі акушерської тактики та відповіді на конкретні питання. Еталони відповідей та рішень викладені у другій частині посібника. На основі еталонів розроблено метод оцінки знань студентів, що дозволяє використовувати даний посібник для модульного контролю. Для студентів медичних вищих навчальних закладів. Може бути корисним для інтернів та практичних лікарів.
Description: Затверджено на засіданні кафедри акушерства та гінекології медичного факультету ДВНЗ «УжНУ», протокол №1 від 30 серпня 2023 року. Схвалено та затверджено на засіданні методичної комісії медичного факультету ДВНЗ «УжНУ», протокол №1 від 30 серпня 2023 року. Рекомендовано для використання в освітньому процесі. Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради медичного факультету ДВНЗ «УжНУ», протокол №5 від 19 жовтня 2023 року.
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60738
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри акушерства та гінекології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ситуаційні задачи.pdf696.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.