Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60814
Назва: Interferonogenic activity of bacterial lectins
Інші назви: Інтерфероногенна активність бактері­альних лектинів
Автори: Spivak, Mikola Yakovich
Grabchenko, N.I.
Lazarenko, L.N.
Kovalenko, Е.А.
Krivochatskaya, L.D.,
Tkachikova, L.1
Дата публікації: 2000
Видавництво: М- Студія
Бібліографічний опис: Interferonogenic activity of bacterial lectins / N. Y. Spivak, N. I. Grabchenko, L. N. Lazarenko et al. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 10-13. – Бібліогр.: с. 12-13 (9 назв). – Рез., укр.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): At present the discovered interferon [ 1] attracts attention of numerous specialists іn various fields of biology and medicine.
Вивчена інтерфероногенна активність напівочищених бактері­альних лектинів з бактерій роду Bacillus (Bacillus subtilis, Bacillus mesentericus, Bacillus polymyxa). Встановлено, що вищезгадані лектини індукують інтерферон з антивірусною активністю в Т­лімфоцитах периферійної крові здорових донорів, спленоцитах мишей та свиней. Індукований під дією бактеріальних пектинів інтерферон відноситься до інтерферону П типу, оскільки ней­тралізувався моноклональними антитілами до у-інтерферо­ну. Крім того, отриманий людський інтерферон характеризував­ся як кислота-лабільний та температура-чутливий.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1F6my-fm9gz9KAvbAGskHu-qEFQXvgwZy/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60814
Розташовується у зібраннях:2000 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 8

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.