Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60853
Title: Теоретичні основи фізичного виховання в системі підготовки бакалаврів за спеціальністю фізична культура і спорт
Authors: Маріонда, Іван Іванович
Товт, Валерій Адальбертович
Семаль, Наталія Володимирівна
Keywords: Теоретичні основи фізичного виховання в системі підготовки бакалаврів за спеціальністю фізична культура і спорт
Issue Date: Mar-2024
Publisher: ТОВ «Бест-прінт»
Citation: Товт В.А. Теоретичні основи фізичного виховання в системі підготовки бакалаврів за спеціальністю фізична культура і спорт: підручник / укладачі: В.А. Товт, І.І. Маріонда, Н.В. Семаль – Ужгород: ТОВ «Бест-прінт», 2024. - 288с.
Abstract: Підручник «Теоретичні основи фізичного виховання і спорту в системі підготовки бакалаврів за спеціальністю фізична культура і спорт» призначений для підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. Підручник включає в себе лекційний курс з дисципліни «Теорія і методика фізичного виховання і спорту». В підручнику враховані вимоги державного стандарту, призначеного для підготовки фахівців з вищою освітою за кваліфікацією «бакалавр фізичної культури і спорту». В ньому надається інформація з основ теорії і методики фізичного виховання та спортивного тренування. Підручник може бути корисним як для підготовки тренерів з виду спорту, так і для фахівців інших спеціальностей, зокрема: Середня освіта (фізична культура), Початкова освіта, тощо.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60853
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник ТМФВіС 24_2.pdf14.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.