Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60985
Назва: | Поглинання і включення 32Р в органічні фосфати озимої пшениці за різного водозабезпечення і живлення |
Інші назви: | Р engulfing and іts embodiment in orgaNic phosphates in winter wheat plants un Der different water supply and nutrition |
Автори: | Вайда, Петро Васильович Григорюк, І. П Ніколайчук, Віталій Іванович |
Дата публікації: | 2000 |
Видавництво: | М- Студія |
Бібліографічний опис: | Вайда, П. В. Поглинання і включення 32Р в органічні фосфати озимої пшениці за різного водозабезпечення і живлення / П. В. Вайда, І. П. Григорюк, В. І. Ніколайчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 46-50. – Бібліогр.: с. 50 (16 назв). – Рез., укр. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | Процеси поглинання, транспорту та включення Р у органічні фосфати озимої пшениці залежали від рівня водозабезпечення, мінерального живлення і сортових особливостей. Встановлено, що посухостійкий сорт пшениці Одеська 66 більш адаптувався до посухи і гіпоксії за невисокого (N90P60K60) рівня мінерального живлення, а на високий агрофон (N180P120K120) за оптимального водозабезпечення більш позитивно реагував менш посухостійкий сорт Білоцерківська 177. The article gives the data concerning the inorganic 32Р engulfment and its embodiment in organic phosphates іn winter wheat plants under different water supply and nutrition depending on variety peculiarities. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1RKQEYSI_abpheVCqhXNMqSBODGbwLy_g/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60985 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 8. 2000 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.