Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61264
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУр, Людвіг Людвігович-
dc.date.accessioned2024-04-22T06:20:56Z-
dc.date.available2024-04-22T06:20:56Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationУр, Л. Традиції, пов`язані з випіканням хліба угорцями Закарпаття нижньої течії р.Латориці/ Л. Ур // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Філологія / редкол.: І.В. Сабадош (гол.), В.В. Барчан, Л.О. Белей та ін. – Ужгород: Підприємство "Ліра", 2004. – Вип. 10. – С. 74–75. – Бібліогр.: с. 75 (5 назв). – Рез.– англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61264-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1YpcRofsMFBXSlhd4jPNxFGuPigrFYFyq/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractIn the article the principle attention is focused on bread making because it was the staple food for the реорІе. The poorest stratum of the population had made the bread from the com but after the second world war when the living standards improved the majority of the реорІе started making the bread from the flower. There are some differences in the habits of baking the bread what is related to the some particular week days of the week.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.titleТрадиції, пов`язані з випіканням хліба угорцями Закарпаття нижньої течії р.Латориціuk
dc.title.alternativeTraditions of bread baking cherished bу thе hungarians intranscarpathia (Lover reaches of the river Latoritsya)uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2004 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Філологія. Випуск 10

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тит. Філ. Вип. 10. 2004.pdf158.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.