Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62703
Title: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Сучасні європейські мови» д ля студентів 3 курсу денного відділення факультету іноземної філології спеціальностей 035 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська та 014.022 Середня освіта. Мова та література (Англійська мова та література)
Authors: Головчак, Наталія Іллівна
Кушнірчук, Олена Олексіївна
Боднар, Олеся Михайлівна
Issue Date: 2024
Citation: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Сучасні європейські мови» для студентів 3 курсу денного відділення факультету іноземної філології спеціальностей 035 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська та 014.022 Середня освіта. Мова та література (Англійська мова та література) / Н. І. Головчак, О. О. Кушнірчук, О. М. Боднар. Ужгород: УжНУ, 2024. 121 с. [електронне видання]
Abstract: Ці методичні рекомендації розроблені з метою сприяння ефективному вивченню німецької мови студентами, які прагнуть не тільки опанувати базові лексичні та граматичні структури, а й розвинути комунікативні навички та здатність до міжкультурної взаємодії. В основу посібника покладено принцип активного застосування мови в реальних життєвих ситуаціях, що дозволяє студентам не тільки вдосконалити знання мови, але й глибше зрозуміти культуру носіїв мови. Методичка включає в себе різноманітні вправи, текстові матеріали, аудіо- та відеоматеріали, що відображають реалії сучасного німецькомовного світу, та спрямовані на розвиток усіх мовних навичок: читання, письма, розмовної мови та аудіювання. Кожен розділ методичних рекомендацій має чітко визначені цілі та завдання, що допомагає студентам залишатися зосередженими на результаті та ефективно просуватися у вивченні мови.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62703
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри німецької філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_.pdf10.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.