Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62705
Title: Wortschatztraining: методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни „Німецька мова (практичний курс). Рівень C1-C1+“для студентів 3 курсу, факультету іноземної філології, спеціальності „Середня освіта“ денної форми навчання
Authors: Головчак, Наталія Іллівна
Кушнірчук, Олена Олексіївна
Issue Date: 2023
Citation: Wortschatztraining (Методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни „Німецька мова (практичний курс). Рівень C1-C1+“для студентів 3 курсу, факультету іноземної філології, спеціальності „Середня освіта“ денної форми навчання / уклад.: Н. І. Головчак, О. О. Кушнірчук. Ужгород. 60 с.
Abstract: Методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни розроблено для студентів 3 курсу (5-6 семестр), які вивчають німецьку мову як основну. Посібник складено з метою допомогти студентам поширити, закріпити та вдосконалити набуті знання з розмовної практики німецької мови. Методичний посібник присвячений темам, які передбачені робочою програмою курсу „Німецька мова (практичний курс). Рівень C1-C1+“. Кожен розділ складається із трьох частин. В першій частині подаються тематичні слова, вирази та речення, які наочно показують можливість їх використання в даній темі. В другій частині подаються декілька життєвих ситуацій до теми, з метою розвитку комунікативних навичок. Після чого в третій частині пропонується ряд тематичних запитань для закріплення вивченого матеріалу.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62705
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри німецької філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wortschatztraining_.pdf2.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.