Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62776
Title: INNOVATIONS IN LOGISTICS OF THE TOURIST INDUSTRY
Authors: Natalia Habchak, Svitlana Myshko
Keywords: Логістика в туризмі, Інновації, туристичні послуги, туристичні продукти, логістична структура
Issue Date: May-2024
Publisher: Gazianter,Turkiye
Citation: N.Habchak, S.Myshko Innovations in logistics the tourism industry. GAP 12-th International Summit Scientific Research Congress held on May 29-31, 2024/Gazianter,Turkiye with an oral presentation entitled P. 35-37.
Abstract: Інновації набувають все більшого значення у всіх сферах економіки, включаючи логістику та управління ланцюгами поставок. Оскільки в логістиці використовуються значні обсяги даних, які навіть часто вводяться вручну, можна стверджувати, що саме логістика має найбільший потенціал для отримання переваг від інноваційних рішень. Інновації у сфері логістики пов'язані не лише з бажанням компаній використовувати нові технології, щоб залишатися у курсі розвитку галузі, але й із потребами клієнтів логістичних підприємств. Бізнес і великі промислові підприємства очікують, щоб їхні товари або послуги доставлялися до замовників швидше і ефективніше.
Description: Основними компонентами логістичної структури в туризмі є: організація рекреаційно-туристичних ресурсів, управління матеріально-технічною базою туризму, включаючи місця розміщення і харчування туристів; забезпечення інформаційної інфраструктури; регулювання транспортної інфраструктури для туризму; організація екскурсійного обслуговування; надання супутніх послуг в туризмі; управління виробництвом і реалізацією туристичних товарів. Основні завдання, які виконує логістика у туристичній галузі включає аналіз, контроль і управління процесами створення та реалізації туристичних продуктів, а також швидку та точну передачу необхідної інформації у визначений час.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62776
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INNOVATIONS IN LOGISTICS OF THE TOURIST INDUSTRY Habchak-Myshko Ukraine.docx17.4 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.