Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62820
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-09T04:49:52Z | - |
dc.date.available | 2024-06-09T04:49:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С. 241-246. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7825-86-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62820 | - |
dc.description | Одним з ключових аспектів є впровадження інновацій у навчальні програми для підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи. Зокрема, важливо розглядати питання автоматизації процесів, використання новітніх технологій у галузі гостинності та розвиток цифрових навичок у здобувачів. Крім того, зміна у споживчих уподобаннях вимагає від фахівців готовності до розуміння та впровадження концепцій сталого розвитку та екологічної відповідальності у свою роботу | uk |
dc.description.abstract | Відмітимо, що готельно-ресторанна освіта в сучасному світі стає ключовим чинником у забезпеченні сталого розвитку галузі гостинності. Знання, навички та компетенції, набуті в процесі підготовки фахівців, визначають не лише їхню конкурентоспроможність на ринку праці, а й якість обслуговування в готелях, ресторанах та інших закладах гостинності. Інноваційні підходи до навчання, зосередженість на практичних аспектах та постійне оновлення програм дають можливість випускникам впевнено входити на ринок праці та ефективно впроваджувати нові технології та підходи | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ «Говерла» | uk |
dc.subject | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА, ФАХІВЦІ | uk |
dc.title | Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців. | uk |
dc.title.alternative | Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р. - ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА У ХХІ СТОЛІТТІ КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ.pdf | 886.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.