Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62910
Title: Особливості системи DVI Interpol та спеціалізованого програмного забезпечення Plass Data Software, що націлені на ідентифікацію осіб та розкриття злочину
Authors: Мішалов, В.Д.
Костенко, Є.Я.
Гончарук-Хомин, М.Ю.
Войченко, В.В.
Keywords: DVI, Plass Data, ідентифікація осіб.
Issue Date: 2016
Publisher: Судово-медична експертиза.
Citation: Особливості системи DVI Interpol та спеціалізованого програмного забезпечення Plass Data Software, що націлені на ідентифікацію осіб та розкриття злочину. Судово-медична експертиза. 2016. № 1. С.8-15.
Series/Report no.: № 1.;
Abstract: Підвищення рівня підготовки фахівців з судово-медичної експертизи та судової стоматології передбачає вивчення актуальних питань, пов’язаних із імплементацією новітніх підходів до ідентифікації жертв масових катастроф та залучення спеціалістів до міжнародних та державних аналітично-інформаційних програм та курсів ідентифікації відповідно до рекомендацій DVI/Interpol. Інтеграційне використання спеціалізованого програмного забезпечення PlassData підвищує компетентність судово-медичної та судово-стоматології експертизи у розрізі адаптації прикладної методології та теоретичних концепцій ідентифікації осіб відповідно до міжнародних стандартів та рекомендацій координуючих структур у разі виникнення надзвичайних ситуацій національного та міжнародного масштабів.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62910
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри терапевтичної стоматології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.