Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63150
Название: | Кав’ярні «третьої хвилі»: від концепту до реалізації. Кейс кав’ярні «Букініст» |
Авторы: | Мельник, Надія Пітиляк, Марія |
Дата публикации: | 16-мая-2024 |
Издательство: | Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
Библиографическое описание: | Пітиляк М., Мельник Н. Кав’ярні «третьої хвилі»: від концепту до реалізації. Кейс кав’ярні «Букініст». Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 48-51. |
Краткий осмотр (реферат): | В Україні активно починають розвиватись підходи та тенденції, які вже звичні для країн західного світу у сфері малого та середнього бізнесу. Одним з таких напрямків є поширення кав’ярень «третьої хвилі». Кав’ярня «третьої хвилі» – концепція, що походить з культури кави і використовується для опису окремого підходу до приготування й сервірування кавових напоїв. Сьогодні замало просто відкрити кав’ярню і готувати традиційні напої. Гості потребують нестандартних рішень, нового формату обслуговування та традиційно якісного продукту. Дедалі більшої популярності набувають альтернативні методи приготування кави, які дозволяють відчувати значно більшу палітру смаків, ніж кавовий напій, приготований звичним способом. Тому важливо аналізувати свій споживацький контингент та орієнтуватися на нові запити споживачів і пам’ятати, що заклади громадського харчування на даному етапі розвитку суспільства та трансформаційних змін це, в першу чергу, соціальний простір. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63150 |
ISBN: | 978-966-640-559-6 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кав’ярні «третьої хвилі»_від концепту до реалізації.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.